Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alakformálás

 

 

 A narancsbőr kezelését célszerű hetente 1-3 alkalommal ismételni a kívánt eredmény eléréséig, attól függően, hogy milyen fokú cellulittal állunk szemben. 

Csak a folyamatos kúrának van esélye arra, hogy csökkentse a problémát, hiszen lerakódni sem egy nap alatt rakódott le a zsír felesleg... 

Ha táplálkozásán, életmódján NEM TUD vagy NEM AKAR változtatni, akkor célszerű folyamatosan HETI RENDSZERESSÉGGEL járnia , hiszen ezzel nem csak az alakját, hanem egészségét is javítja. 

Vákuummasszázs:


Nem a hagyományos értelemben vett masszázsok közé tartozik, hanem az alakformáló, méregtelenítő kezelések közé. A vákuummasszázs a kézi nyirokmasszázs egy speciális formája. Az eljárás egyesíti magában a hagyományos köpölyözést és a nyirokmasszázst. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és immunrendszert aktiváló hatását többféle probléma esetén is felhasználhatjuk.
- A vákuummasszázs rendkívül alkalmas a narancsbőr (cellulit) megszüntetésére, megelőzésére.
- Terhességi és nyúlási csíkok (striák) kezelésére is alkalmazható módszer. Ekkor a köpölyözőt a csíkok mentén mozgatják, míg a csíkok ki nem vörösödnek.
- A módszert ultrahanggal és izomstimulálóval kiegészítve a mell kezelésére, feszesítésére is használják.
- Gyakran alkalmazzák méregtelenítő, regeneráló kúrák kiegészítéseként.
- Alsó végtagokon, vagy arcon fellépő ödémák megszüntetésére.


A vákuum azonnal beszippantja a bőrt, és vele együtt a bőr alatti zsírsejteket. A kezelés aktiválja a nyirokrendszert, majd a harangokat lassan elkezdik mozgatni a nyirokerek mentén. A mozgatás iránya a nyirokfolyás irányában, tehát lentről felfelé (láb irányából a felsőtest irányába) történik. A vákuum ereje a felszippantott zsírsejteket széttördeli, és kiszippantja a lerakódott méreganyagokat. A kisebb zsírsejtek, és a méreganyagok aztán a nyirokrendszer segítségével távoznak a szervezetből. A kezelés eleinte fájdalmas lehet, a kúra előrehaladtával azonban (a zsírsejtek méretének csökkenése miatt) értelemszerűen egyre csökken a fájdalom.

Vákummasszázs gyakorisága:
Hetente 2-3 alkalommal tanácsos végezni a kezelést. Kúraszerűen végzett, kb. 10-15 kezeléssel már igen látványos eredmény érhető el. Megelőző, vagy fenntartó kezelésként is alkalmazható.

Mire figyeljünk a vákuummasszázs kúra alatt?
A felfokozott nyirokkeringés nemcsak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadékfogyasztásunkat. Napi 1,5-2 l (lehetőleg szénsavmentes) ásványvíz elfogyasztására mindenképpen szükségünk lesz. Így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a salakanyagok elszállításában.
Hogyan fokozható a vákuummasszázs hatása?
Megfelelő hatóanyagú krémek, zsírbontó és bőrfeszesítő hatóanyagok használatával még jobb hatás érhető el. Gyakran alkalmazzák a kezelés kiegészítéseként a hatóanyagok ultrahanggal történő bevitelét. Infraszauna használata szintén jelentősen fokozza az eredményt.
Ellenjavallatok:
- heveny gyulladásos folyamatoknál
- pajzsmirigy működésének zavara esetén
- trombózisos, vagy trombózisgyanús területeken
- szívelégtelenség miatti ödémák fennálásakor

Testtekercselés:

A testtekercselés hatásos kiegészítője a komplex fogyókúrának. Ezt a testkezelést a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánljuk. A kezelést minimum 5 alkalommaltanácsos megismételni, problémás esetben 10 alkalom szükséges. A tekercselést megelőző alfa masszázs, nyirokmasszázs, ultrahangos zsírbontás növeli a kezelés hatékonyságát: fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.

Remek lehetőség ez a tipusú testkezelés mindazoknak, akik nem vehetnek igénybe másfajta elektrokozmetikai kezelést, egészségügyi állapotuk miatt, vagy éppen ezzel az eljárással szimpatizálnak.

A komolyabb sebészeti beavatkozás, zsírleszívás után, a kötőszövet gyakran petyhüdt és csúnya. Nem szabad megfeledkeznünk e kezelés fajtánál sem a megfelelő folyadékbevitelről, megfelelő táplálkozásról és a rendszeres méregtelenítésről, testmozgásról.

 Hamarabb látható a hatás, ha figyel arra is hol tart éppen a hormonciklusa. Kezdje a kezelést a menstruációt követő napokon.

Előny: A salakanyagok eltávozása intenzív, a bőr feszesebbé, fiatalabbá válása látványos. Kezdődő narancsbőr kezelésére alkalmas. Kiválló kiegészítő testkezelése lehet bármelyik intenzívebb fogyasztó, méregtelenítő kúrának.

Hátrány: Nagy jelentősége van az alkalmazott hatóanyagnak és a tekercselés módjának, az esetek egy részében a változás alig értékelhető. Természetesen kúra alkalmazásánál azeredmény mértéke függ a kedves Vendég pozitív hozzáállásától. Gondoljunk a folyadékbevitelre, táplálkozásra. Közepes vagy súlyosabb fokú narancsbőr és elhízás kezelésére nem alkalmas.

 

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 49212
Hónap: 403
Nap: 48