Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elektrokozmetika

  

Vapozon:

A vapozon az arcgőzfürdő egyik formája, mely a modern elektrokozmetikában gyakran alkalmazott kezelőeszköz, kezelési forma. A vapozont sok helyen ma már az arckezelések alap- és nélkülözhetetlen eszközeként tartják számon. Legfőképp arra használják, hogy az arctisztítás előtt felpuhítsák vele a kezelendő bőrt, illetve a készülék egyben fertőtlenítő funkciót is ellát. 

Vio:   

 

 

A vio kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. 
A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. 
A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. 

Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a Seborreás (mitteszeres) bőr állapotát. 

 

 Ultrahang: 

   Az ultrahang alkalmazása elsősorban a bőr regenerálódását és a ránctalanítást segíti. Serkenti a nyirokáramlást, fokozza a sejtek anyagcseréjét és javítja a vérkeringést. Kiválóan alkalmas nyiroktorlódás, így cellulit kezelésére is. Az akne, aknés hegek és pigment egyenetlenségeket mélybeható és célzott hatóanyag közvetítéssel javítja. Az ultrahang gyorskezelésként is eredményes, szoláriumozás és napozás után.Tapasztalat szerint kúraszerű alkalmazása javasolt, 6-8 kezelés heti két alkalommal.   

 

Iontoforézis:  

Egyenáram segítségével a készülék a hatóanyagokat átjuttatja a bőr természetes védőrétegén.    

       Szeles időben, szabadban és a napon sokat tartózkodó emberek bőre hamarabb ráncosodik, mert rendkívüli mértékű vízhiány lép fel. A kozmetikai kezelés célja ezeknek a károsító tényezőknek az ellensúlyozása.Ez a kezelés hidratálás. A hidratálás a bőr víztartalmának növelését jelenti, amelyet magas víztartalmú emulziókkal, krémekkel végzünkA hidratáló krémek vízből és olajból álló emulziók, a víz bejut a bőrbe, az olaj pedig átitatva a bőr felső részét, - nem engedi kiszáradni azt. Ha kevés az olaj a bőrön gyorsan kiszárad, ha viszont sok, akkor elzárja az amúgy is küszködő bőrt a levegőtől. Igazán jó hatását kúraszerű alkalmazással fejti ki. Alkalmazható önálló kezelésként, de arc-és dekoltázsmasszázzsal együtt is. Ha előtte pedig egy mikrodermabráziós (bőrcsiszoló) kezelést végzünk, akkor ez már egy igazi, professzionális karbantartás. 

E módszerrel 6-8ml folyadékot is be lehet vinni a bőrbe, ami nem megvetendő, hiszen egy jó minőségű hidratáló krémmel csak szűk 1ml-t.

 

 

 

Galván:

Kicsi, elegáns és hatékony. A szabadalmazott, automatikus erősségű galvánárammal és a cserélhető kezelőfejekkel rendelkező, programozható Galvanic Spa II Rendszer egységben működik a speciális összetételű termékekkel, amelyek lehetővé teszik a kulcsfontosságú összetevők bevitelét a  bőrbe, az optimális eredmények érdekében. A kutatások azt mutatják, hogy a galvánáramos kezelések hatása akár 24 órán keresztül megmarad, igya bőr jobban felszívhatja a jótékony hatású kulcsfontosságú összetevőket. 

 

Bioprton: 

 A bioptron lámpa gyógyító polarizált fénye, a lézerterápiai kutatások sikeres terméke, célzottan behatol a szövetek mélyebb szerkezetébe. Ezért a gyógyító fény a hatását nem csak mint felszíni hőforrás fejti ki. A szöveteken áthaladó és azok által fokozatosan elnyelt fényenergia kémiai változásokat idéz elő, amelyek gyógyászati szempontból nagyon jelentősek. A lámpát általában érdemes Oxy Spray-vel használni, amely fertőtleníti a bőr felszínét és segíti a regenerálódási folyamatot. Az Oxy Spray tiszta vizet tartalmaz orvosi oxigénnel dúsítva. A szervezetre való hatása szerint három fő csoportra osztható:

-Az ANALGETIKUS hatás: a fényenergia természetes módon csökkenti az idegsejtek érzékenységét azon a helyen, ahol áthalad a polarizált fény. Erősebb fájdalmak esetében endogén opiátok választódnak ki, amelyek a polarizált fény természetes képességével együtt szokatlanul magas hatékonysággal csökkentik a fájdalmat.
- A GYULLADÁSGÁTLÓ hatás: a polarizált fény aktiválja azokat a természetes összetevőket, amelyek részt vesznek a gyulladás megszüntetésében. Nagy jelentősége van annak is, hogy a fényterápia elősegíti a vérerek kitágulását, gyorsítja az anyagcserét és fokozódik a szervezet saját immunrendszerének reakciója.
- A STIMULÁLÓ hatás: a nagyobb mennyiségű fényenergia jelentős mértékben meggyorsítja a sejtek, sérült szövetek megújulását, és egészséges fejlődését, aminek alapvető jelentősége van a szervezet épségének a megőrzésében.

Derma-roller:

A módszer szakmai néven:  kollagén indukciós terápia!

Lényege, hogy egy 2 cm-es hengert, melynek felületén csaknem 200 db  hajszálvékony tű található, az érintett bőrfelületen a megfelelő módon átgörgetjük.Természetesen az eljárás előtt a teljes felületre érzéstelenítő kenőcsöt is vihetünk fel. A négyzetmilliméterenként 8-10 apró tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek,  a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának bekapcsolásával megindul egy lassú, természetes átalakulás, a kollagén termelődés 300-400%-al fokozódik.

        

Mikrodermabrázió: 

Ez a kezelés egy olyan esztétikai eljárás a kozmetikában, melynek során a bőrünk legfelső, elszarusodó rétegét távolítjuk el egy finom „smirglivel”.Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét, segíti a hatóanyagok jobb felszívódását.
           A sejtek öngyógyító mechanizmusának felhasználásával a bőr károsodásait egy belülről kifelé ható folyamattal állítjuk helyre, amelynek során mindig új, szövetek lépnek a korábbi, károsodott szövetek helyére. Ez az első eljárás, amellyel maradandóan javíthatók a bőrön kialakuló nemkívánatos elváltozások. A bőrkép látványosan javul, kezelésről-kezelésre. 
          A kezelés fájdalommentes, ellentétben a korábban alkalmazott hagyományos eljárásokkal. Eredménye azonnal látható és minden kezelés után javuló tendenciát mutat. Nincsenek nem várt mellékhatásai, mint például: varasodás, pigmentáció, hegképződés.      
           A szükséges kezelések száma függ a bőrtípustól, a károsodás jellegétől, mértékétől, és a bőr regenerálódási képességétől.Kúra szerinti alkalmazása bizonyítottan hatékony. A kúra 4-6 kezelésből áll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 51071
Hónap: 765
Nap: 16