Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oxigén Kezelés

 

OXIGÉN KEZELÉS

A KÉPRE KATTINTVA OLVASHAT TÖBBET A KEZELÉSRŐL, A SZÖVEGRE KATTINTVA PEDIG MEGTEKINTHETI A KEZELÉST LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE 

A Gigi Laboratórium OXIGEN PRIME sorozata, egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára, az öregedés jeleinek megszüntetésére. 

A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz: perflourodecalint, hogy a bőr újra lélegezzen és funkciói tökéletesen működjenek, matrixyl-t, az új kollagén rostokért, sepilift(TM)-et a sima, és feszesebb bőrért, illetve taurint a hidratáltságért, az antioxidáns védelemért és plusz energiáért. 

Mindezeknek az új komponenseknek bőr és sejtmegújító, fiatalító hatásuk van. 

Kezelés menete: 


- oxigén zselével letisztítás 
- oxigén peeling 
- oxigén szérum
- alga-oxigén préselt lapok felhelyezése. ( Formára préselt és vágott, itatós papírszerű liofilizált anyag. Nagyon hatásos módszer a ráncok feltöltésére. Nem tartalmaz sem konzerválószert, sem színező, illetve illatanyagot. )
- oxigén tápláló olajjal masszász. ( Gazdagon tápláló olajok kombinációja, amely kifejezetten arra a célra lett megalkotva, hogy táplálja a száraz, fakó és petyhüdt bőrt. Feszessé és élettel telivé varázsolja az arcbőrét, továbbá bársonyosan puhává és ragyogóvá teszi. Enyhíti a bőr húzódását és szárazságát. ) 
- oxigén krémmaszk felvitele. ( Tápláló, hidratáló krémmaszk. A bőr öregedésének jeleivel harcba szálló és a már meglévő hibákat eltüntető gyógyírként.) 
- ultrahang használata javasolt (10perc)
- oxigén hidratáló felvitele 

A kezelés ideje 90perc ( 3-4hetente ajánlott ) 

 
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 48060
Hónap: 621
Nap: 2